Contact

Heeft u interesse in een fotoshoot? Ik vindt het leuk om jullie te ontmoeten!  Neem contact met mij op via het contactformulier!

Laten we kennis maken!


Ik ben Nicole Nagtegaal, 30+ en woon op het mooie Ameland samen met mijn lieve man Hein. Fotografie is een grote passie waar ik ook (héél) veel tijd aan besteed. Vanaf 2012 kocht ik mijn eerste camera en samen met mijn man hebben we de eerste 3 jaar cursus gehad bij een professionele natuurfotograaf van Ameland. Ondertussen heb ik nu mijn eigen professionele set aangeschaft en richt mij voornamelijk op portretten in de breedste zin van het woord. Kinderen, gezinnen en bruidsfotografie. Ook interieurfotografie vind ik leuk om te doen.

 

Je kunt bij mij terecht voor:
* kinderfotografie
* gezinsfotografie
* zwangerschap & newborn
* bruidsfotografie (max. 5 per jaar)
* zakelijke portretten
* Interieur en architectuur

Na diverse cursussen ( o.a. kinderfotografie, bruidsfotografie, newborn, studio & fine art) door het gehele land ben ik eind 2016 voor mezelf begonnen.  Voornamelijk portretfoto’s met één of twee personen, kleine gezinnen, stelletjes & kinderfotografie heeft mijn interesse. Maar ook new born is prachtig en fine art is ook een bijzondere stijl die ik erg mooi vindt. Vanaf 2017 heb ik ook een kleine mini studio aan huis waar ik o.a. de fine art portretten maak.

Graag tot snel! Nicole Nagtegaal

Wil jij ook foto’s laten maken van jullie gezin, prinsesje, bruiloft, of geven jullie een feestje waar je graag de beelden van terug ziet?
Laat het mij weten!  Evenementen, bedrijfsfotografie of interieur? Niets is mij te gek!

NagtegaalFoto -AmelandNagtegaalFoto.nl

Nicole Nagtegaal
Nes Ameland
Mail. info@olivier-ameland.nl
Tel. 0031 (0)6 38905991

Like en vind ons op Facebook!

Bij reserveren gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van NagtegaalFoto.