Info & prijzen

Voor meer informatie over de prijzen kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier.

De fotoshoots worden op het waddeneiland Ameland gegeven, maar indien op aanvraag ook in de rest van Nederland. Ik ben altijd op zoek naar pure en spontane foto’s in combinatie met een bijzondere sfeer welke je zult terug zien op de foto’s. Via een online galerie kunnen jullie een keuze maken welke foto’s jullie graag willen hebben. Willen jullie de foto’s laten afdrukken voor aan de muur? of willen jullie ze digitaal. Alles is mogelijk.

Graag tot snel op Ameland!

*Nicole Nagtegaal*

Kledingadvies
Mijn advies: Maak gebruik van rustige, tijdloze kleuren kleding zonder opdrukken of teksten. Geen felle of heldere kleuren, geen primaire kleuren!
Het liefste Natuurtinten en pasteltinten (secondaire kleuren), deze werken eigenlijk altijd het beste, net als texturen. Hieronder een paar voorbeelden:

  

Kijk voor meer voorbeelden in mijn Pinterest bord collectie, ook kun je hier zelf je eigen kleuren en afbeeldingen samen voegen. Tag mij in je pinbord en ik kan op afstand je kleuren palet beoordelen.

Ook een mooi voorbeeld is de foto van Susanne. Voor een zwangerschaps- fotoshoot had zij mij benaderd. Deze foto is begin december gemaakt in het bos. Door haar fleurige kleding keuze, maar wel met rustige secundaire kleurtinten ontstaat er een prachtige foto met extra sfeer.

Fotoshoots met één persoon is het mogelijk
om meerdere outfits mee te nemen, zodat we
halverwege de shoot een andere look in de foto’s krijgen.


Meer kleding tips:

– Draag waar je je fijn in voelt!
– Vermijd grote teksten en logo’s op shirts, dat trekt de aandacht.
– Het afstemmen van de kleuren geeft een mooi effect op de foto’s. Kies bijvoorbeeld voor een bepaalde kleur of kleurtinten.
– Een handig idee voor een groep is om enkele kleuren uit te kiezen en daarbij te blijven. Met verschillende variaties in combinaties van de kleur maak je een mooi passend beeld en maak je het voor iedereen makkelijker om een outfit uit te kiezen. Te veel verschillende kleuren doet de foto chaotisch overkomen. Houd pastel bij pastel tinten etc.
– Gaat er één persoon in een felle of andere kleur, dan zal deze persoon extra opvallen, dit kan zeer storend overkomen op de foto.
– Ook vindt ik het zelf erg leuk om met accessoires te werken, neem je fleurige muts, handschoenen, sjaal, laarsjes, hoed, paraplu etc. mee! Dit kan verrassend mooie beelden opleveren!