Vakkundige interieurfoto’s van uw  vakantiehuis of bedrijf! 

Door goed beeld verleidt je meer klanten tot reserveringen. Ontvang meer gasten in je vakantieverblijf of bedrijf. Een goed en professioneel beeld is meer dan even snel een foto. Foto’s zijn een belangrijk onderdeel om uw woning of vakantiehuis te verhuren of te verkopen. Een foto zegt meer dan grote lappen tekst. Ondertussen heb ik al meer dan 300 gebouwen mogen fotograferen. Bizar veel! En nog altijd spring ik een gat in de lucht bij een nieuwe opdracht. Ieder huis is namelijk uniek en ieder interieur heeft zijn eigen uitdaging om het goed op beeld te krijgen. Bij mij krijg je niet de groothoek foto’s die enorm vertekenen, maar het interieur zoals het is. Ik ben dan ook niet in een half uurtje klaar maar neem graag de tijd om het interieur er perfect uit te laten komen. Gewoon zoals het is. Niet meer en niet minder.    

Interieurfotograaf 

hIn 2018 heb ik mijn opleiding afgerond in vastgoed fotografie. Ondertussen heb ik diverse restaurants, hotels, luxe villa’s en vakantiehuizen mogen vastleggen. Ik kom op de mooiste plekken en dit maakt me onwijs blij!!

Ook appartementen en chalets fotografeer ik graag. Foto’s zijn een belangrijk onderdeel om uw vakantiehuis te verhuren en uw bedrijf te promoten. Ook het nabewerken van de foto’s gebeurd vakkundig. Eventuele oneffenheden kunnen worden weggewerkt indien nodig. 

Het tarief voor woningfotografie is vanaf € 150,-. U ontvangt mooie overzichtsfoto’s van alle ruimtes en indien gewenst maak ik ook sfeerfoto’s en foto’s van buiten & de tuin. Extra optie is om met een hoogtestatief van 8 meter foto’s rondom het gebouw te maken. Daarnaast ben ik gecertificeerd als drone vlieger.

Vrijblijvende prijsaanvraag

Soort woning

14 + 4 =