kids & gezin

Met het gehele gezin op de foto. Hoe wil je de foto’s graag terug zien? Een mooie portret foto van iedereen? Met het gehele gezin, een foto van papa en mama samen.. De kleine meid die een bloemetje plukt, de grote broer die trots over zijn huisdier vertelt 😉 etc. etc.  We gaan op een ongedwongen manier te werk. De pure momenten creëren waardoor jullie niet geforceerd te hoeven staan in een bepaalde pose. We pakken meerdere en diverse elementen van de natuur op Ameland mee door middel van een (korte) wandeling. Laat weten wat je voorkeur is. Ga je liever naar het strand en duinen of het wad, bos en heide. Ik denk graag met jullie mee.

De tijd vliegt voorbij, het ligt eraan hoeveel personen er op de gezinsfotoshoot gaan, maar in de meeste gevallen duurt het ca. 45 tot 75 minuten. Ook grotere groepen en families kunnen bij NagtegaalFoto goed terecht. Vul onderstaand formulier in of mail naar info@nagtegaalfoto.nl met je wensen voor de fotoshoot. U boekt al een gezinsshoot vanaf € 149,-. 

Neem contact op voor meer informatie!

 

NagtegaalFoto - portret

Tarieven

Neem contact met mij op voor de mogelijkheden en de tarieven van een fotoshoot! Tevens is er de mogelijkheid de mooiste foto te laten afdrukken op groot formaat aan de muur!


Contact gegevens

Nicole Nagtegaal
Oliviershiem 5
9163EG Nes Ameland
Mail. info@nagtegaalfoto.nl