Newborn & Baby

newborn-fotografie-ameland 2

Welkom kleine man, welkom kleine meid! 

Verwachten jullie binnenkort een kleintje?  Gefeliciteerd! Een bijzonder moment! Zo klein en pril, zo bijzonder!De kleine spuit op foto vastleggen zorgt voor een blijvende herinnering en is zeker een aanrader!

Een Newborn Shoot doen we vrij snel na de geboorte van het kindje, ongeveer vanaf dag 6.
Ze hebben dan wel al een ritme gevonden, maar de 
meeste baby’s slapen nog veel en diep. Hierdoor kunnen we ze in verschillende poses leggen en rustig foto’s van ze maken terwijl zij lekker doorslapen.

Ik kom bij jullie thuis en we nemen alle tijd voor de newborn shoot. Gewoonlijk duurt een newborn shoot ongeveer twee a drie uur. Vooraf spreken we door wat jullie wensen zijn. Een ruime kamer met veel daglicht is prettig om de fotoshoot te doen. Ik kan voor leuke attributen zorgen om de foto’s een bijzondere tint te geven! Vraag naar de mogelijkheden! Voortijd krijgen jullie informatie hoe jullie het beste op de shoot kunnen voorbereiden. 

 

nagtegaalfoto-newborn-romee

Neem contact op voor meer informatie!

newborn fotografie ameland 3

 

Cakesmash

Een rommeltje. Overal ligt taart! Maar wat een feestje! Spelen in de taart, lekker eten en heerlijk ravotten. Van een afstandje leggen we dit tafereel vast op foto. Super leuk om een uitnodigingskaartje voor zijn of haar eerste verjaardag te maken. En natuurlijk heb je direct een prachtige collectie foto’s voor in het fotoboek. Een aanrader!

cakesmash fotografie ameland

Tarieven

Neem contact met mij op voor de mogelijkheden en de tarieven van een newbornshoot of een cakesmash.

Vul onderstaand formulier in, dan ontvangen jullie snel een prijsopgaaf.

nweborn fotografie ameland 2

 

Contact gegevens

Nicole Nagtegaal
Oliviershiem 5
9163EG Nes Ameland
Mail. info@nagtegaalfoto.nl

Het kan zijn dat ik niet in de gelegenheid ben om de telefoon op te nemen, spreek dan de voicemail in met vermelding van je naam, telefoonnummer en in het kort je vraag. Of stuur een email naar info@nagtegaalfoto.nl