Interieur fotografie

Vakkundige en mooie interieur foto’s zijn voor de verkoop en verhuur erg belangrijk. Mijn stijl kenmerkt zich in mooie frisse en lichte foto’s. Vraag nu een passende offerte aan!

Prijzen vanaf € 120,-
Combinatie korting is mogelijk bij meedere elementen!

Zakelijk portret

Zakelijk portret, het gezicht achter je bedrijf! Diverse opstellingen mogelijk. Samen bespreken we welke beeldtaal je wilt uitstralen voor je bedrijf.

Prijzen vanaf € 120,-
Combinatie korting is mogelijk bij meedere elementen!

Virtuele tour – google streetview in uw vakantiehuis, restaurant, winkel en bedrijf

Je ziet het al bij veel grote bedrijven om je heen, de virtuele tour! Vanaf nu is dit ook mogelijk voor de bedrijven op Ameland! Laat je toekomstige klant een kijkje nemen in je bedrijf! Teven mogenlijk om dit in google streetview te uploaden. Uw bedrijf beter in kaart!

Prijzen vanaf € 295,-

Professioneel plattegrond

Mooie plattegronden voor op je website van je vakantiehuis, restaurant of winkel. Laat je klanten zien hoe de ruimtes zijn ingedeeld. Onderzoek heeft uitgewezen dat door middel van plattegronden men sneller boekt!

Prijzen op aanvraag

Beeldbank voor uw bedrijf

Een super leuk ‘all in one’ pakket. We maken een aantal foto’s van de werkvloer / interieur, een aantal foto’s waarop medewerkers hun vak aan het uitoefenen zijn, één of meerdere zakelijke portretfoto’s.

Prijs op aanvraag

Drone en hoogte fotografie

Zo vrij als een vogel, hoog in de lucht. Met de drone maken wij de mooiste foto’s van de omgeving. Ik ben officieel gecertificeerde drone vlieger, hierdoor mag ik zonder vergunning vliegen. Naast de drone heb ik een hoogte statief van maar liefst 8 meter tot mijn beschikking om in de dorpskernen mooie foto’s te maken van bovenaf.

Prijs op aanvraag

Wilt u graag een offerte ontvangen voor een 

fotoklus op maat?

Mail naar:

info@nagtegaalfoto.nl