werkwijze

Bruidsfotografie trouwfotograaf Ameland

Werkwijze bruidsfotografieIMG_7342

Zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf op Ameland met oog voor detail? Een trouwreportage maak ik van jullie bijzondere dag. Tijdloze trouwfoto’s met veel oog voor detail. Niets is geregisseerd, maar de echte, pure momenten van jullie bijzondere trouwdag. De emoties. De momenten die er echt toe doen en jullie over jaren nog met plezier zullen terug kijken. Ik ben onopvallend aanwezig zodat jullie helemaal van jullie dag kunnen genieten. Ook kleine sfeervolle details van bijvoorbeeld de aankleding neem ik graag mee in de bruidsreportage.

Kennismakingsgesprek 

In overleg prikken we een datum voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hier bespreken we wat jullie graag op foto willen terug zien, jullie wensen, de dagindeling en kijken we of mijn stijl van fotograferen bij jullie als bruidspaar past. Ook bespreken we waar jullie de fotoshoot op deze mooie dag zouden willen hebben. Mochten jullie NagtegaalFoto willen boeken voor jullie bruiloft dan houden we tot aan de bruiloft een aantal contactmomenten met de vorderingen van de planning. De planning is voor mij als fotograaf een belangrijk onderdeel zodat ik ongeveer weet welke momenten wanneer zullen gaan komen zodat ik op de juiste plek sta. De laatste week zullen we de details doorspreken zodat jullie op de dag zelf helemaal kunnen genieten en ik alle mooie momenten vast kan leggen. 🙂 Ik heb er in ieder geval veel zin in! 

De grote dag

Deze bijzondere dag ben ik onopvallend aanwezig. Leuke details, sfeervolle aankleding, emoties, ik neem het mee in de reportage. Ook plannen we een foto moment van jullie samen in. Een fotoshoot duurt ongeveer 60 minuten. Wees niet bang als je niet graag voor de camera staat. Ik geef aanwijzingen hoe jullie moeten staan en zorg dat jullie op elkaar gericht zijn i.p.v. op de camera. Je zult het zien, deze 60 minuten vliegen voorbij en is een fijn moment dat jullie even samen met z’n tweetjes zijn! Ik werk met twee camera’s gedurende deze dag en neem verschillende objectieven mee om verschillende soorten beelden te kunnen creëren. 

Beeldverwerking

Bij thuiskomst ga ik aan de slag met jullie foto’s. Eerst ga ik de foto’s sorteren zodat er een mooi samenhangend totaalbeeld van de bruiloft is. Ook bewerk ik de alle beelden zorgvuldig na op kleur en contrast. Jullie kunnen na ca. 8 weken de trouwreportage verwachten. Aan de hand van het pakket wat jullie gekozen hebben ontvangen jullie deze via een download link of op een usb stick. Willen jullie de trouwreportage ook in boekvorm ontvangen? Deze verzorg ik graag voor jullie! Diverse maten en materialen zijn mogelijk. Ook kunnen we jullie namen voorop het boek laten drukken. 

Check of jullie trouwdatum nog beschikbaar is 

 

Bruidsfotografie-ameland